Cégalapítás 2015, cégmódosítás 2015, kft alapítás 2015, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapest hírek.
Végelszámolás, cég megszüntetés statisztika 2012. 49. hét
2012.12.16 18:18:00


cég megszüntetés statisztika 2012. 49. hét..389 végelszámolásról ugyanazt kell, hogy elmondjuk, mint ugyanezen hét cégalapítási számairól: szinte hajszálpontosan ugyanaz, mint ez előző hét adata: a 48. héten 388 végelszámolást tettek közzé a Cégközlönyben, előtt héten pedig 368-at. Az éves tendencia csökkenő, mint ahogy múlt héten is megírtuk: a kényszervégelszámolás intézményét felszámolták március 1-től, így a kényszertörlések száma gyarapodik az egyébként anno még kényszer-végelszámolásként jegyzett cégeljárásokkal. Egymás után már harmadik hónapban van 1000 felett a cégtörlések száma: ez mind a végelszámolások, mind pedig a felszámolások utolsó stádiumát, azaz a cégjegyzékből történő törlést tartalmazzák. 1133 cégtörlést tettek közzé, múlt héten ez 1456 volt, előtte héten pedig 1500. Tavaly ezek a számok a következőképp alakultak: 2011. 49. hetében 478 cégtörlés közzététele történt meg, előtt évben, tehát 2010-ben pedig 701. A számok jól mutatják az adott évet jellemző számsorokat, mondhatni éves indikátorok is egyben: folyamatosan nő a közzétett cégtörlések száma, manapság egyértelműen több cég szűnik meg Magyarországon mint, amit bejegyeznek, ezen a héten - figyelembe véve a cégalapításokat - több mint 400-al több cég halt meg, mint amennyi született.

Gálusz Gábor

 

Központi irodánk 1027 Budapest, Bem Rakpart 50. sz. alatt


  Cégalapítás, kft alapítás az oldal fő profilja és igyekszünk hatékony segítséget nyújtani a különböző cégjogi eljárásokkal kapcsolatban is (kft alapítás, cégmódosítás),számtalan opaciónális szolgáltatás közül választhat: könyvelés és székhelyszolgáltatás. Elérhetőségeinken kérhet időpontot konzultációra, illetve személyes bejelentkezésre is . Kérje szakembereink segítségét!

Tekintse meg hírportálunk főoldalát, magyarország leglátogatottabb cégalapítási és cégeljárási weblapját!

Cégalapítás, kft cég alapítása, cégalapítás olcsón, cégalapítás feltételei, cégalapítás menete        Cégmódosítás, cégmódosítás olcsón, cég módosítása ingyen, céges változtatások        Kft alapítás, kft alapítása, kft alapítás feltétele, kft alapítás menete        Ingyen cégalapítás elérhető csomagban, cégalapítás ingyen        Könyvelés szakértőkkel és garanciával, könyv vezetés, bérszámfejtés        Székhely, székhely szolgáltatás, cég székhely igénylése