Cégalapítás 2015, cégmódosítás 2015, kft alapítás 2015, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapest hírek.
Végelszámolás, cég megszüntetés statisztika 2012. 48. hét
2012.12.8 4:31:26


A 388 végelszámolás természetesen csak a  végelszámolási eljárások megindításának indikátora. A Cégközlönyben történő cégtörlések száma 1456. Hivatalból pedig 94 céget töröltek a cégjegyzékből. 2010 azonos hetében 288 végelszámolási eljárást tettek közzé, 2011-ben pedig 559-et. A tavalyi számhoz képest a csökkenést a kényszer-végelszámolási eljárás márciusi megszüntetése indokolja, ezt felváltották a kényszer-törlések. Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy még mindig vannak elvétve a végelszámolási eljárások mögött húzódó kényszer-végelszámolások. A kényszer-végelszámolás intézményének megszüntetése csökkentette a felszámolások számát is, az új szabályok szerint ugyanis, a törlési eljárás csak akkor fordulhat át felszámolásba, ha a cég vagyona fedezi annak költségét - ami a legtöbb társaság esetében nem biztosítható.

 

Központi irodánk 1027 Budapest, Bem Rakpart 50. sz. alatt


  Cégalapítás, kft alapítás az oldal fő profilja és igyekszünk hatékony segítséget nyújtani a különböző cégjogi eljárásokkal kapcsolatban is (kft alapítás, cégmódosítás),számtalan opaciónális szolgáltatás közül választhat: könyvelés és székhelyszolgáltatás. Elérhetőségeinken kérhet időpontot konzultációra, illetve személyes bejelentkezésre is . Kérje szakembereink segítségét!

Tekintse meg hírportálunk főoldalát, magyarország leglátogatottabb cégalapítási és cégeljárási weblapját!

Cégalapítás, kft cég alapítása, cégalapítás olcsón, cégalapítás feltételei, cégalapítás menete        Cégmódosítás, cégmódosítás olcsón, cég módosítása ingyen, céges változtatások        Kft alapítás, kft alapítása, kft alapítás feltétele, kft alapítás menete        Ingyen cégalapítás elérhető csomagban, cégalapítás ingyen        Könyvelés szakértőkkel és garanciával, könyv vezetés, bérszámfejtés        Székhely, székhely szolgáltatás, cég székhely igénylése